Bouwen en verbouwen voor particulieren en bedrijven die comfort willen van bij de eerste steenlegging

Als bouwaannemer weten we maar al te goed dat bouwen en verbouwen stress met zich meebrengt. De financiële implicaties van een bouwproject en de coördinatie van verschillende partijen die letterlijk of figuurlijk hun steentje moeten bijdragen hebben een grote impact op de dagelijkse routine. En dat is niet altijd even bevorderlijk voor de nachtrust van een bouwheer. U hoeft zich daar echter niet bij neer te leggen.

Hebt u plannen voor een villa, een rijwoning of een appartement?

U betaalt dus u hebt recht op duidelijke informatie over uw bouwproject. We plannen wekelijks een werfvergadering met uw architect en eventuele collega’s aannemers of onderaannemers.

Bekijk onze aanpak voor particulieren

Zoekt u een erkende bouwaannemer voor een kantoor of bedrijfsgebouw?

Wij zijn door de overheid erkend als aannemer. Dankzij ons VCA certificaat mogen we bovendien werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico in gevaarlijke omgevingen.

Bekijk onze aanpak voor bedrijven

Wat mensen vertellen over samenwerken met ons

Wij bouwden de eerste maal in 1999, de tweede maal in 2004, de derde maal in 2012 en zijn nog steeds tevreden van de samenwerking. Dat wil alles zeggen.

Robrecht Raman

Steeds bereid te luisteren, met oplossingen te komen en vooral soepel in de opvolging. Geen telefoontje was teveel. Ook na de afwerking blijven wij een goede relatie onderhouden voor eventuele kleine opmerkingen en/of onderhoud.

Ghilain Bouckaert

De firma Collaert heeft een flexibele ploeg medewerkers en kan ten allen tijde inspelen op de behoefte van ons bedrijf.

Filip Vandenberghe