Bouwmethodes worden aangepast aan de stijl van uw woning of appartement

Voor de bouw of de verbouwing van eengezinswoningen of appartementen kiezen we doorgaans voor traditionele bouwmethodes, zeg maar steen per steen. We gebruiken daarbij, naargelang van de stijl van het gebouw ofwel de klassieke materialen ofwel hedendaagse varianten. Het laat ons toe om de beste kwaliteit en afwerking te leveren, ongeacht of u voor een traditionele pastoriewoning kiest of voor een moderne villa. Bouwheren en architecten die opteren voor moderne bouwmethodes, zoals prefab of verlijmen in plaats van metselen, worden op hun wenken bediend.

Misschien heeft u over de voornaamste keuzes met uw architect al knopen doorgehakt, maar mocht u nog twijfelen, willen we u graag adviseren of aan de hand van onze realisaties op ideeën brengen. We kunnen u ook doorverwijzen naar een tiental architecten waarmee we op regelmatige basis samenwerken.

Wekelijkse werfvergaderingen

Duidelijke communicatie is belangrijk. Voor de aanvang van de werken, zodat u perfect weet wat we wanneer zullen doen, maar ook tijdens de uitvoering, zodat u constant op de hoogte blijft van de evolutie op de werf. Er wordt een wekelijkse werfvergadering gepland. Niet alleen met u als bouwheer of architect maar ook met eventuele collega’s aannemers of onderaannemers die bij het project betrokken zijn. Er wordt 1 aanspreekpunt aangeduid.

Reeds van in het begin, was de vlotte bespreking en opvolging bij de werkzaamheden opmerkelijk te noemen. Steeds bereid te luisteren, met oplossingen te komen en vooral soepel in de opvolging. Geen telefoontje was teveel.

Ghilain Bouckaert (Bouw appartement)

Een gedetailleerde afwerking, ongeacht uw budget

Of u nu kiest voor de duurste materialen of u houdt het bij goedkopere alternatieven, de nauwkeurigheid waarmee uw opdracht wordt afgewerkt is sowieso standaard. Over al de rest kan gepraat worden. We respecteren te allen tijde uw budget en zullen uw wensen in detail uitvoeren.

Wij bouwden de eerste maal in 1999, de tweede maal in 2004, de derde maal in 2012 en zijn nog steeds tevreden van de samenwerking. Dat wil alles zeggen.

Robrecht Raman (Hof Ter Linden)

Van de kelder tot de zolder of slechts een deel van het bouwproject

Elke vorm van samenwerking is mogelijk. U kan ervoor kiezen om ons uw nieuwbouw of verbouwing integraal te laten uitvoeren of slechts een deel van het project, zoals:

  • Pleisterwerken
  • Lood- en zinkwerk

Misschien wil u zelf bepaalde werken uitvoeren of vertrouwt u een lot toe aan een andere aannemer. In onze prijsofferte zullen we deze afspraken preciseren, zodat u altijd een duidelijk beeld houdt op het geheel van de werken.

Laat ons samen iets opbouwen

We willen graag helpen om uw droomwoning te realiseren. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak